ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

Fogfehérítés - Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Biolase Epic X lézeres fogfehérítés

A szem és a fogak az arc két leghangsúlyosabb része, ezért is vágyik mindenki ragyogóan fehér, ápolt és egészséges fogakra. A dohányzás, a színező hatású ételek és italok fogyasztása, a fogkő, a gyökértömés hatására, valamint az életkor előrehaladtával ugyanakkor a fogak elszíneződnek, szürkévé és sárgává válnak. Erre nyújt gyors és látványosan hatásos megoldást az új, csúcstechnológiás Biolase Epic X lézeres fogfehérítő eljárás, mindössze 20 perc alatt!

Biolase Epic X lézeres fogfehérítéssel

  • minden eddiginél gyorsabban, már 20 perc alatt világosodnak fogai,
  • egyetlen kezeléssel akár 2-3 árnyalatnyi különbség is elérhető,
  • kezelés közben és után nem jelentkezik fogérzékenység,
  • nem sérül a fogzománc,
  • mellékhatások nélkül fehéríthetők a fogak,
  • megjelenése esztétikusabb, fiatalosabb lesz,
  • fogai látványosan fehérebbek lesznek,
  • biztonságosan fehéríthetők a fogak,
  • tartós, azonnali eredmény érhető el,
  • ismét megnő az önbizalma, bátrabban mosolyoghat, beszélgethet.

Kinek ajánljuk?

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést Önnek ajánljuk, ha elszíneződött fogait minden eddiginél gyorsabban és hatékonyan szeretné fehéríttetni. A kezelést kifejezetten ajánljuk, ha Ön dohányzik, sok színező hatású ételt és italt fogyaszt, gyógyszerek vagy korábbi fogkezelések miatt elszíneződtek a fogai.
A Biolase Epic X fogfehérítés különösen ajánlott azoknak, akiknek hidegre és/vagy melegre érzékeny a foguk, mert a kezelés során ez az érzékenység is csökkenthető.Jó választás azoknak, akik munkájuk, mindennapi feladataik vagy személyes igényük miatt tartósan hófehér, egészséges fogakra és megnyerő mosolyra vágynak.
A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés 13 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés előtti konzultáció
A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést minden esetben egy személyes konzultáció előz meg, ahol a fogszakorvos megvizsgálja a fogakat, megállapítja az elszíneződés okait. Amennyiben a fogfehérítés elvégezhető, tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről, a fogfehérítés előtti és utáni teendőkről, kockázatokról.
Az első konzultáció ingyenes.

A fogfehérítés menete

A tényleges fogfehérítést megelőzően a fogakat professzionálisan megtisztítjuk, eltávolítjuk a fogkövet és polírozzuk a fog felszínét. Következő alkalommal már biztonságosan elvégezhető a Biolase Epic X lézeres fogfehérítés.
A kezelés kezdetén ajakterpeszt helyezünk fel, amely védi az ajkakat a kezelés során. Az érzékeny ínyt egy speciális védőanyaggal vonjuk be, majd felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a fogakra.
A géllel bekent fogat megvilágítjuk a Biolase Epic X fogászati lézerkészülékkel, majd 5 perc pihentetés után eltávolítjuk a gélt és újra megismételjük a folyamatot.
A lézerfény kezelés kb. 8 percet vesz igénybe, az egész fogfehérítés kb. 20 percig tart.A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés legnagyobb előnyei, hogy gyors, nem jelentkezik fogérzékenység, nem sérül a fogzománc a kezelés során és nincsenek mellékhatások sem.
A korábbi fogtömések, hidak és koronák színe nem fehéríthető tovább. Érdemes először a fogfehérítő eljárást elvégeztetni és utána elkészíttetni a tömések, fogpótlások cseréjét.

A fogfehérítés utáni teendők

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés eredményességét és a tartósságát nagyban befolyásolják az egyéni tényezők és a kezelés utáni tevékenység. A fogfehérítés után 24 óráig nem szabad dohányozni, színező ételt és italt fogyasztani.
A kezelés hatására 2-3 árnyalattal világosíthatók a fogak. Az eredmény tartós, kb. 1-2 évig megmarad, de szükség esetén a kezelés 6-8 hónap múlva megismételhető. Dohányosok és kávé-, illetve teafogyasztók esetében a fogak gyorsabban színeződnek el ismét.

A fogfehérítés kockázatai

A szabályosan lefolytatott kezelés teljesen kockázatmentes és biztonságos. A fogfehérítés fájdalommentes, de egyéni érzékenység felléphet. A hideg és meleg érzetekre való érzékenység miatt ajánlott a kezelést követően 1-2 napig kerülni a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztását.

Elérhetőségek:

Ingyenes konzultációra való bejelentkezéshez és egy személyre szabott árajánlat készítéséhez, kérjen időpontot kollegáinktól, a 83/542-290-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt, a medreception@zenabeauty.hu e-mail címre!
Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz